Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Oberta l´inscripcions curs 'Preparar per a l'emancipació al sistema de protecció'

Oberta l'inscripció del curs 'Preparar per a l'emancipació al sistema de protecció', curs gratuït de la 5a Edició del Pla de Formació per a professionals, que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència de la Comunitat Valenciana. (Veure cartell adjunt).

Format: Online.

 

Dates: 16, 17, 23, 30 de juny i 1 de juliol 2022. 

 

Horari: de 9.30 a 13.30 hores.

 

Durada: 20 hores.

 

Inscripció: ACCEDEIX AL FORMULARI COMPLETO!!!!

 

Col·legi organitzador: COL•LEGI OFICIAL D’EDUCADORES I EDUCADORS SOCIAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 

Docents:

 

Elisabet Marco Arocas. Departamento de Sociologia i Antropologia Social. Facultat Ciències Socials, Universitat de València.

 

Mohamed Lemine Hamdi. Educador Social. Treballa a l'àrea d'emancipació des de 2019, al projecte Inclou de la Fundació Amigó, atenció de persones immigrants adultes, actualment és director del projecte “Habitatges Torrent” de la Fundació Amigó.

 

Julián Salazar Alcanyís. Educador Social a centres d'infància i adolescència. (1998-2005) Ha treballat al centre protecció d'infància i adolescència al Cabanyal. (2005-2008). Director de centre d´acollida per a migrants el Cabanyal. (2008-2014) Director de centre d'acollida per a migrants la Hoya de Bunyol. (2014-2016) Educador de centre d'acollida La Salle Acogida. Actualment és director de València Inclou de la Fundació Amigó.

 

Ricard Gozálvez i Perez. Educador Social i ha estudiat Pedagogia i Màster en Acció Social i Educativa. Des de juny de l’any 2019 coordine l’Àrea d’Emancipació de l’associació Somllar on tenim la Llar d’Emancipació Burjassot dins la Xarxa d’Emancipació de la G.V.

 

Francisca Olid Castell. Educadora Social. Postgrau de Mediació en la Intervenció Socioeducativa, per l'ADEIT. Especialitzada en la intervenció al sector d'infància, amb 16 anys d'experiència en acolliment residencial. Actualment treballa a Projecte Obert Paterna, tenint funcions de Coordinació del projecte.

Curs finançat per la Vicepresidència i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives- Direcció General d'Infància i Adolescència.

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL