Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Ens complau informar-te que el 23/03/2023, es publicà en el DOGV la Resolució de 16 de març de 2023, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, per la qual es convoquen per a l'exercici 2023 ajudes destinades a compensar les actuacions de la persona mediadora en les sessions informatives i en els procediments de mediació intrajudicial realitzades en l'àmbit de la Comunitat Valenciana (DOGV Núm. 9560 de 23/03/2023).

Leer más...

"El model Barnahus farà més fàcil per a les xiquetes i els xiquets el procés d'intervenció en els casos de violència i abusos sexuals", segons Aitana Mas, Vicepresidenta del Consell Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, aquest matí a la Jornada Formativa del projecte.

Leer más...

Ahir ens vam reunir per posar en marxa el 6è Conveni de Interinfancia amb la Direcció General d'Infància i Adolescència, Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i els col·legis professionals implicats.

Leer más...

Más artículos...

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL