Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Curs 'Delegat/da de bon tracte en la infància i adolescència’

El dimarts 3 de maig a les 17.00 h s'obrirà el termini d'inscripció del curs gratuït,exclusiu per a persones col·legiades del COEESCV: 'Delegat/da de bon tracte en la infància i adolescència en l’àmbit esportiu, cultural, d’oci i temps lliure'. (Veure cartell adjunt).

Dintre de la 5a Edició del Pla de Formació per a professionals, que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència de la Comunitat Valenciana

 

Format: Online.

 

Dates: 18, 25 de maig, i 1,8,15,22 i 29 de juny de 2022. 

 

Horari: de 16.00 a 20.30 h. *(22 de juny 16.00 a 19.00 h.)

 

Inscripció: FORMULARI D´INSCRIPCIÓ (Apertura 3 de maig a les 17.00 h).

 

Col·legi organitzador: COL•LEGI OFICIAL D’EDUCADORES I EDUCADORS SOCIAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 

Docents:

  • María Escalona. Educadora social. Formadora de formadors. Tècnica municipald'infància. Pertany a la secció professional d'infància i adolescència del COEESCV.
  • Xelo Silvestre Montolio. Educadora Social en ACASI. Màster en maltractament infantil: aspectes clínics, prevenció i tractament.
  • Inmaculada García Ortiz. Presidenta en ACASI i Delegada de protección en la infància en contextos esportius.
  • Carlos Villagrasa Alcaide. Professor de Dret Civil de la Universitat de Barcelona. Magistrat suplent de l’Audiència Provincial de Barcelona. Director del Màster Dret de Família i Infància de la Universitat de Barcelona. President d’Associació per a la Defensa dels Drets de la Infància i l’Adolescència (ADDIA).

Curs finançat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives – Direcció General d’Infància i Adolescència.

#prenemlaparaula #lanostraveu #formacioninfancia

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL