Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Avís: 19 d’abril comença inscripció nou curs Pla formació GVA infància i adolescència 2022

El dimarts 19 d’abril, a les 17.00 h comença el termini d’inscripció del curs interdisciplinar gratuït de la 5a Edició del Pla de Formació per a professionals, que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència de la Comunitat Valenciana. (Vegeu cartell adjunt).

Curs: "APLICACIÓ PRÀCTICA D'INSTRUMENTS DE VALORACIÓ DE RISC EN SITUACIONS DE DESPROTECCIÓ INFANTIL".

 

Data de començament: 4 de maig. 

 

Organitza: COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL D’ALACANT (COTSA)

 

Dins del Pla Formatiu sobre el conveni que la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de la Direcció General d'Infància i Adolescència ha subscrit amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, el Col·legi Oficial de Treball Social de València, el Col·legi Oficial de Treball Social d’Alacant, el Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló,  el Col·legi Oficial d'Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, el Colegio de Pedagogos y Psicopedagogos de la Comunitat Valenciana i l’Ilustre Colegio de Abogados de Valencia.

 

Pròximament, s’habilitarà la inscripció d’altres cursos de la 5º Edició del Pla de Formació per a professionals que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència de la Comunitat Valenciana.

#prenemlaparaula #lanostraveu #formacioninfancia

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL