Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Pacte contra la Pobresa EAPN-CV

L’EAPN CV promou una proposta de ‘Pacte contra la Pobresa i per la Inclusió Social a la C.Valenciana’ entre els grups parlamentaris valencians.

Portaveus de l’EAPN CV, Xarxa per la Inclusió s’han reunit aquest matí amb el diputat i representant de Ciudadanos en la Comissió de Política Social, Ocupació i Polítiques d’Igualtat de Les Corts, Alberto García Salvador, i amb la diputada portaveu i representant del PSPV en la mateixa Comissió, Concha Andrés. La semana pasada la xarxa es va reunir amb la diputada de Compromís, Isaura Navarro, mentres dilluns 30 de noviembre té previst una trobada amb el diputat de Podem i vicepresident de la Comissió de Política Social, César Jiménez.
En ambdúes reunions aquest matí, l’EAPN CV ha informat de la situació de pobresa i d’exclusió social a la Comunitat Valenciana, i ha plantejat la seua proposta per a comprometre els grups parlamentaris en l’erradicació de les situacions de major vulnerabilitat a través d’un Pacte contra la Pobresa i per la Inclusió Social a la C.Valenciana.

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL