Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

#PrimaveraEducativa

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport presenta la #PrimaveraEducativa, una trobada que se celebrarà el 13, 14 i 15 de maig de 2016 al llit vell del riu Túria i que pretén fer visibles els projectes educatius innovadors que es duen a terme als centres de la Comunitat Valenciana.

 

Sota el lema "un riu d'educació valenciana", el vell llit del riu Túria de València s'omplirà d'exposicions amb els treballs dels alumnes, estands amb tallers, presentacions de pòsters sobre projectes i tot tipus d'experiències que milloren la qualitat de l'ensenyament al sistema educatiu valencià.

El llit del riu es dividirà en tres espais: mostra, conta i juga. A l'àrea de Mostra hi haurà un seguit de propostes com ara teatres, concerts o exposicions; a la de Conta, els professionals i els alumnes podran explicar les seues experiències, i a la de Juga hi haurà tallers, jocs i curses.

Bases de participació:
http://mestreacasa.gva.es/c/document_library/get_file?folderId=500013174639&name=DLFE-731519.pdf

Dítptic:
http://mestreacasa.gva.es/c/document_library/get_file?folderId=500013169345&name=DLFE-731305.pdf

Font informació:
http://mestreacasa.gva.es/web/primaveraeducativa/1?languageid=ca_ES

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL