Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Setmana #ForaParadisosFiscals

El dilluns 3 d’abril és el dia d'acció global contra els paradisos fiscals. En València es presentarà la Campanya per una Justícia Fiscal, de la qual EAPN CV forma part, a Les Corts Valencianes i farem una Concentració a les 19 hores al carrer de Colón, 25 que finalitzarà en Manifestació a les a les 20 hores a la Plaça dels Pinazos.

El dimecres 5 d'abril, a les 19 hores tindrem Cine Fórum en el Centro Cultural La Nau.

El dilluns 3 d’abril farà un any de la publicació dels Papers de Panamà, un fet històric que marca un abans i un després en la denúncia de l’elusió i el frau fiscal en l’àmbit internacional. El 3 d’abril ha estat declarat el DIA D’ACCIÓ GLOBAL PER L’ABOLICIÓ DELS PARADISOS FISCALS una campanya a nivell global per tornar a demanar polítiques concretes que acaben amb els problemes que es deriven de l’existència d’aquests territoris financers opacs.

Els paradisos fiscals constitueixen una burla a la legalitat internacional i no posseeixen cap base econòmica d’interès per al bé comú, només serveixen als interessos espuris de les elits econòmiques, delinqüents financers i criminalitat organitzada. Són autèntiques xacres econòmiques que aprofundeixen la desigualtat, contribueixen a crear desequilibris, crisis econòmiques i corroeixen la democràcia. Per tant, han de ser eradicats per la comunitat internacional.

Des de la Campanya, juntament amb altres organitzacions i entitats, volem conscienciar sobre aquesta problemàtica i eixir als carrers amb missatges de rebuig i denúncia respecte a aquesta xacra. 

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL