Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

València, ciutat educadora

L’Ajuntament de València està associat a la Xarxa Estatal de Ciutats educadores pertanyent a la Associació Internacional de Ciutats Educadores.

 

480 ciutats de 35 països de tots els continents conformen esta xarxa on unim esforços en el nostre compromís per transformar i construir les ciutats des d’una perspectiva educadora, inclusiva i justa que alberg ciutadania crítica global somiant i sentint una ciutat des dels seus múltiples sectors, delegacions i competències. 
El dret a la ciutat educadora ha de ser una garantia rellevant dels principis d’igualtat entre totes les persones, de justícia social i d’equilibri territorial. 
L’Ajuntament de València, des de l’impuls de la regidoria d’Educació, assumix el repte de transformar València en una ciutat educadora en el marc de la carta de ciutats educadores en coordinació amb totes les regidories de l’Ajuntament.

Consulta el calendari d'activitats

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL