Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Iboga Summer Festival

Des de CEAR PV (Comissió d’Ajuda al Refugiat PV) disposen de la venda d’abonaments solidaris per a la propera edició del IBOGA SUMMER FESTIVAL que es realitzarà al municipi valencià de Tabernes de la Valldigna els propers dies 28, 29, 30 de juliol.

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre CEAR i l’organització del IBOGA. L’objectiu d’aquesta col·laboració té diferents objectius:

  • Consolidar el caràcter social del IBOGA
  • Fer difusió del treball que portem realitzant des de fa més de 30 anys des de CEAR a través d’un stand i diferents tallers i activitats que realitzarem al llarg del Festival.
  • Col·laborar econòmicament, a través de la venda dels abonaments solidaris, al treball del dia a dia de la nostra ONGD, on la nostra prioritat és oferir una atenció de qualitat als nostres usuaris i usuàries.

Per això mateixa us enviem aquesta informació amb la intenció de que pugueu fer difusió als vostres contactes de l’oportunitat de poder col·laborar en una iniciativa solidaria amb CEAR disfrutant d’un fantàstic festival com és el IBOGA SUMMER FESTIVAL.

Per comprar les entrades solidàries, la gent interessada haurà de telefonar-nos o escriure’ns als contactes que proporcionem al Cartell (Adjunt)

Us copiem una proposta de promoció de les entrades solidàries per si el voleu utilitzar per a fer la difusió a través de les xarxes socials o mails:

Aquest estiu disfruta de tres dies de les bandes internacionals de referencia del Balkan, Gypsy, Swing, Ska Electro-Swing, Ska-Jazz o Gypsy-Punk en un ambient natural de platja en Tabernes de la Valldigna els dies 28, 29 i 30 de Juliol en el IBOGA SUMMER FESTIVAL.

Des de CEAR un convidem a que col·laboreu amb la nostra feina amb les persones refugiades comprant els abonaments solidaris per als tres dies del Festival.

Si voleu comprar entrades o més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres als telèfons:

  • 96 316 24 77/ 699 707 065 (Oficina València)
  • 96 172 45 41 (Delegació Cullera)
  • Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL