Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Jornada L’equip educatiu més enllà del docent

El dijous 6 de juliol el CEESC realitzarà la Jornada "L’equip educatiu més enllà del docent: l’Educació Social a l’escola" a l'espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Actualment l’escola ha de fer front a moltes situacions que afecten tota la comunitat educativa en un sentit ampli, és a dir, el personal docent i la resta d’agents professionals educatius que actuen dins i fora de l’escola. L’educació social és necessària dins d’aquesta comunitat educativa.
L’Educació Social està a l’epicentre de qualsevol centre docent. El context de l’acció educativa i les relacions d’aprenentatge que es produeixen es configuren a partir de complementar allò lectiu i curricular amb allò educatiu i no lectiu. Considerem que els educadors i les educadores socials som la peça clau per equilibrar aquesta dualitat.
Fins ara, la figura de l’educador/a social s’ha introduït en els centres docents de manera molt puntual. No existeix un reconeixement ni cap forma d’accés al sistema com a educadors socials (excepte en les USSE i en altres espais molt concrets).

 

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL