Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.

Seminari Diàlegs d'Estiu 2018

La Generalitat Valenciana, des de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, té entre els seus objectius el de promoure els valors cívics necessaris per al desenvolupament d'una democràcia avançada i reflexionar col·lectivament, amb la participació de la ciutadania, sobre els reptes que això representa.

 

En compliment d'aquest objectiu, la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació organitza un conjunt d'activitats concentrades en un mateix espai temporal i físic sota la denominació de Fòrum Ètica Pública i Democràcia.
 
Objectius

  • Promoure la reflexió col·lectiva sobre transparència, participació ciutadana i política, responsabilitat social i cooperació i, en general, sobre la presència de valors cívics en la societat democràtica.
  • Generar aliances amb associacions ciutadanes, grups d'interés, intel·lectuals i experts, la universitat, sectors creatius i culturals… entre altres agents socials i institucionals.
  • Promoure una imatge pública de la Conselleria i de la Generalitat Valenciana com a focus de creativitat i dinamisme.
  • Fer les institucions valencianes permeables i accessibles a la ciutadania.

Més informació

Formamos parte de

 

 

El Tiempo

Valencia Spain Thunderstorms, 26 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:16 am   |   Sunset: 8:55 pm
73%     11.3 km/h     34.270 bar
Forecast
JUE Low: 24 °C High: 28 °C
VIE Low: 24 °C High: 27 °C
SáB Low: 22 °C High: 26 °C
DOM Low: 22 °C High: 27 °C
LUN Low: 21 °C High: 30 °C
MAR Low: 21 °C High: 31 °C
MIé Low: 21 °C High: 31 °C
JUE Low: 21 °C High: 30 °C
VIE Low: 22 °C High: 30 °C
SáB Low: 23 °C High: 29 °C