Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Taller Ruta d'apoderament

A través d’un recorregut personal es pretén fomentar la presa de consciència de les participants en el seu moment present i, així, facilitar una "revisió" del que ha sigut el seu recorregut vital fins ara per a poder projectar verdaders canvis personals que repercutisquen positivament en diversos àmbits de les seues vides (parella, família, relacions interpersonals, treball...).

 

La ruta seguix una metodologia vivencial, és a dir, primer es transita l’experiència, després es rescata la vivència i, finalment, es conceptualitza.

Objectiu:
L’objectiu d’este curs és facilitar a les participants les ferramentes per a aprofundir en el seu autoconeixement, considerant el punt fonamental des d’on projectar un canvi conscient i responsable.

Dirigit a:
Dones de la ciutat de València i derivades del Servici Infodona. 20 places.

Lloc de realització:
§ Centre Municipal de la Dona–CMIO
C/ Governador Vell, 14, baix. 46003 València

Dates i Horaris: dijous de 18 a 20 h.  Inici 6 octubre. Sessions 10

Docent: Sara Mior. Treballadora social, especialista en teràpia Gestalt i graduada en Humanitats.

Inscripcions: Per a inscriure’t envia’ns les teues dades personals, nom i cognoms, data de naixement, domicili i telèfon de contacte a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL