Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Viu l´Estiu 2018

Publicada la Resolució de 22 de febrer de 2018, del director general de l'Institut Valencià de la Joventut, per la qual es fa pública la convocatòria del programa Campaments d'estiu 2018, de la campanya «Viu l'estiu».

Documento: http://www.dogv.gva.es/datos/2018/02/28/pdf/2018_1901.pdf

ANNEX I
Bases de la convocatòria del programa Campaments  d’estiu 2018, modalitat A, dirigida a ajuntaments, dins la campanya «Viu l’estiu»
L’Institut Valencià de la Joventut ofereix places als ajuntaments de la Comunitat Valenciana dins del programa Campaments d’estiu, dirigit  a joves entre 12 i 17 anys, amb la finalitat de facilitar-los l’elaboració  de programes d’oci educatiu, en què es promoguen hàbits de vida saludables i activitats de temps lliure educatiu, per tal de trencar, si escau, dinàmiques de desigualtat.

ANNEX II
Bases de la convocatòria del programa Campaments d’estiu 2018, modalitat B, dins la campanya «Viu l’estiu»
A través d’aquesta convocatòria l’Institut Valencià de la Joventut  ofereix places a joves, entre 12 i 17 anys, dins del programa Campaments d’estiu 2018.

Més informació:
http://www.ivaj.gva.es/va/campos-en-verano