Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Signatura del conveni COEESCV UJI

La Universitat Jaume I i el Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana signen un conveni marc de col·laboració.
L’acord servirà per a promoure la participació i cooperació entre ambdues entitats.

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i la presidenta del Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, Norma Gozálvez, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. A la firma també han assistit la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez; el professor del Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia, Francisco García Bacete; el vicepresident i la vocal de junta del COEESCV, Gilbert García Bartoll i Marta Mallén, respectivament.  
Norma Gozálvez ha afirmat que el conveni era un objectiu al qual aspirava el Col·legi per a poder col·laborar de manera activa amb la Universitat i poder dur a terme iniciatives com ara  possibles investigacions sobre educació social. A més, ha volgut posar en relleu que la firma del conveni «pot obrir la porta per a treballar en l’àmbit dels màsters que ofereix l’UJI, o emprendre altres accions amb, per exemple, la Fundació Isonomia».
Per la seua part, la rectora ha destacat que aquest acord permetrà a l’UJI «una col·laboració en aspectes com la formació o la investigació, sobretot en l’àrea de coneixement de la psicologia i també en altres accions més específiques».   
El conveni servirà com a marc de col·laboració per a treballar conjuntament en activitats acadèmiques i professionals i regular la cooperació entre ambdues entitats. En aquest sentit, s’especifica l’afavoriment de l’ús de les instal·lacions i recursos del Col·legi per als docents de la Universitat implicats en la disciplina de l’educació social i, a l’inrevés, afavorir l’ús de les instal·lacions de la Universitat per a les activitats culturals i formatives que organitze el COEESCV. De la mateixa manera, s’especifica la cooperació pel que fa a projectes d’investigació i el desenvolupament de programes i accions formatives específiques per als professionals de l’àmbit de l’educació social.

Més imatges en facebook