Llamamiento de la SP de Atención Primaria del COEESCV 2018

Desde la Sección Profesional de Atención Primaria del Col.legi Oficial d´Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, os hacemos llegar su llamamiento a la participación y la asistencia a su próxima reunión que tendrá lugar el día 16 de enero a las 18:00 h. en la sede del colegio.

Benvolgudes companyes i companys:
Com sabeu, des de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives s’està treballant en el disseny d’un nou model que pretén donar una visió més integral i transversal als equips de serveis socials. Reflex d’aquest ha estat la nova incorporació de moltes/s educadores/s socials, motor fonamental per aquest canvi. A més a més, aquest nou model vindrà plasmat amb l’entrada en vigor de la nova llei que regularà el sistema de serveis socials.
Des del COEESCV treballem per potenciar la figura de les/els educadores/s socials dintre dels serveis socials. En aquesta tasca, la vostra col·laboració és fonamental. Per facilitar-la, la Secció Professional d’Atenció Primària és una ferramenta que permet a les persones col·legiades contribuir a l´enriquiment mutu mitjançant la posada en comú d’informacions, experiències, reflexions i un seguit d’aportacions tant dels professionals amb llarga experiència com dels de nova incorporació.
Així, la participació activa de totes i tots permetrà aportar una visió directa i integral sobre les realitats socials en què ens trobem diàriament en l’exercici de la nostra professió, cosa que contribuirà a l’empoderament i consolidació de la nostra figura professional en aquest àmbit. Per tant, us esperem a totes/s el pròxim dia 16 de gener a les 18h a la seu de COEESCV per tal d´anar traçant objectius de treball que contribuïxquen a la consolidació de la nostra professió mitjançant l’oferiment d’un treball innovador i de qualitat.

 

Si estás interesad@ en esta sección profesional y piensas asistir a la reunión, cumplimenta el siguiente formulario antes del día 15/01/2018. Si no puedes asistir pero quieres participar y/o tienes algo que proponernos, cumpliméntalo también para que podamos contactar contigo.

ACCEDE AL FORMULARIO DE PARTICIPACIÓN

 

ORDRE DEL DIA REUNIÓ SECCIÓ ATENCIÓ PRIMARIA 16/01/2018

1. Acollida.
  • Importància de les S.P.
  • Jornades d’atenció primària
2. Reactivació de la Secció d’atenció primària.
  • Reformulació d’objectius.
  • Actuacions a dur endavant.
  • Metodologia i calendari de treball.
  • Repartiment de tasques.
3. Precs i preguntes.

 

 

 

 

Formamos parte de

 

 

El Tiempo

Valencia Spain Clear (night), 23 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:34 am   |   Sunset: 9:32 pm
74%     17.7 km/h     34.406 bar
Forecast
MIé Low: 20 °C High: 28 °C
JUE Low: 19 °C High: 28 °C
VIE Low: 21 °C High: 30 °C
SáB Low: 23 °C High: 28 °C
DOM Low: 22 °C High: 28 °C
LUN Low: 22 °C High: 28 °C
MAR Low: 22 °C High: 27 °C
MIé Low: 22 °C High: 27 °C
JUE Low: 21 °C High: 27 °C
VIE Low: 21 °C High: 28 °C