Jornada L’equip educatiu més enllà del docent

El dijous 6 de juliol el CEESC realitzarà la Jornada "L’equip educatiu més enllà del docent: l’Educació Social a l’escola" a l'espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Actualment l’escola ha de fer front a moltes situacions que afecten tota la comunitat educativa en un sentit ampli, és a dir, el personal docent i la resta d’agents professionals educatius que actuen dins i fora de l’escola. L’educació social és necessària dins d’aquesta comunitat educativa.
L’Educació Social està a l’epicentre de qualsevol centre docent. El context de l’acció educativa i les relacions d’aprenentatge que es produeixen es configuren a partir de complementar allò lectiu i curricular amb allò educatiu i no lectiu. Considerem que els educadors i les educadores socials som la peça clau per equilibrar aquesta dualitat.
Fins ara, la figura de l’educador/a social s’ha introduït en els centres docents de manera molt puntual. No existeix un reconeixement ni cap forma d’accés al sistema com a educadors socials (excepte en les USSE i en altres espais molt concrets).

 

Més informació

Formamos parte de

 

 

El Tiempo

Valencia Spain Fair (day), 2 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:44 am   |   Sunset: 6:47 pm
71%     11.3 km/h     33.999 bar
Forecast
JUE Low: 2 °C High: 12 °C
VIE Low: 2 °C High: 12 °C
SáB Low: 3 °C High: 13 °C
DOM Low: 4 °C High: 17 °C
LUN Low: 6 °C High: 16 °C
MAR Low: 8 °C High: 13 °C
MIé Low: 6 °C High: 14 °C
JUE Low: 7 °C High: 18 °C
VIE Low: 8 °C High: 16 °C
SáB Low: 6 °C High: 15 °C