Jornada de promoció de la Salut

El dia 10 de maig es realitzarà una jornada per a presentar l'adhesió a l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el SNS, així com al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, adhesió impulsada per l'Ajuntament de València a través de la Regidoria de Sanitat i Salut.  

 

Esta jornada és un punt de trobada entre col·lectius i institucions, amb l'objectiu principal de presentar esta iniciativa, així com donar a conéixer la seua importància per a les polítiques de salut local. Per això, tant l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció del SNS com el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, necessàriament, han de comptar per a la seua implementació amb la participació de la ciutadania. 
Es tracta d'un projecte intersectorial en què la vostra experiència i participació és vital per al seu desenvolupament. En esta trobada, s'explicaran la metodologia i el procediment que s'han de seguir, així com el cronograma d'actuacions en esta primera fase, que arranca amb esta presentació i la vostra participació.
 
Formulari d'inscripció --> Cliqueu aquí per inscriure

Aforament limitat. Termini d'inscripció fins al 9 de maig 
Programa descarregable

Formamos parte de

 

 

El Tiempo

Valencia Spain Partly Cloudy (day), 21 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:40 am   |   Sunset: 9:18 pm
78%     29.0 km/h     34.169 bar
Forecast
VIE Low: 19 °C High: 22 °C
SáB Low: 18 °C High: 24 °C
DOM Low: 18 °C High: 23 °C
LUN Low: 18 °C High: 25 °C
MAR Low: 17 °C High: 24 °C
MIé Low: 18 °C High: 23 °C
JUE Low: 17 °C High: 25 °C
VIE Low: 17 °C High: 25 °C
SáB Low: 17 °C High: 26 °C
DOM Low: 19 °C High: 27 °C